Så var det äntligen dags för frukostseminariet på CreActive idag, som jag sett fram emot så länge! Kanske var det fler som gjort det, för vi blev många – fler än jag vågat hoppas!

Jag känner mig så glad och tacksam för att få berätta om Växla upp och vad jag kan hjälpa till med, samt att få ge smakprov på de två ledarskapsmodellerna jag företräder och tror så mycket på: Care&Growth och LedarStegen.

För Care&Growth gick vi igenom Givar-modellen, vilken gav upphov till en hel del goda diskussioner: vad är det som gör att frågan att ställa i varje situation är ”Hur kan jag bidra?” snarare än ”What’s in it for me?” och hur hjälper det även mig själv?

För LedarStegen gick vi igenom SamarbetsTrädet, som ger en fin översikt över hela ledarskapet, från värdegrunden till värdet som skapas för de fyra intressenterna (medarbetarna, kunderna, ägarna och samhället), via det viktiga Ledarbidraget FFA (Förutsättningar, Förmågor och Attityd). Även om jag inte hade femma i teckning, så kändes det som att gänget kunde hänga med 😉

Och cykeln då, hur kom den in i bilden? Det är helt enkelt så att cykling och Vätternrundan ligger mig så varmt om hjärtat, så jag använde det som röd tråd. Och så tycker jag själv att den snyggaste outfit som finns är cykelkläder – tycker inte alla det?