På fredag 16/11 är det dags för Kunskapsdagarna i Linköping. Efter en rad spännande föreläsningar hela dagen om ledarskap, personlig utveckling och annat, har jag fått möjligheten att hålla det sista seminariet för dagen.

Jag har kallat det ”Livet som Giraff – att arbeta i högpresterande team”. Då tänker jag berätta lite om teamutveckling i allmänhet och om vårt team, Girafferna, i synnerhet. Det är helt fantastiskt på det sätt vi skrivit vår rykande färska bok tillsammans; på distans, på fritiden och utan att tilldela en enda arbetsuppgift!

Jag kommer även ha med mig själva boken, XXL Agile & Lean Coaching”, som vid detta tillfälle för första gången visas upp för omvärlden! 🤗🦒

Det går fortfarande att anmäla sig på http://www.commodusnet.net/kunskap/seminars.php?facket=17&cityId=234&submit=Forts%E4tt  och det är kostnadsfritt – hoppas vi ses!