Under sommaren har jag studerat, analyserat och diskuterat LedarStegens tio kapitel, ett i veckan, med min LedarStegs-nestor Tor Berggrund. Det har varit intressant, lärorikt och bitvis ganska utmanande att reflektera över och omsätta LedarStegens tankar på mitt eget ledarskap och mina erfarenheter.

Idag på Nätverket LedarStegens möte fick jag så äntligen motta certifikatet ur grundaren Bengt Save’ns hand, så nu är jag stolt certifierad FFA-coach, redo att hålla presentationer, utbildningar och coacha kring LedarStegen!

Ett stort tack till Tor, Bengt och mina andra nätverkskollegor Ingrid Lindbom, Irja Hökås och Urban Wallin – vi har mycket spännande framför oss!

PS. Vad FFA står för? Förutsättningar, Förmågor och Attityd – de tre viktiga ledarbidragen för dig som ledare! Hör av dig så berättar vi mer.